Wickelteige werden aus den gleichen Mischungen und AK wie Boilies des gleichen Geschmacks hergestellt. Sie sind äußerst effektiv, um noch mehr Aufnahmen zu erzielen. Wickeln Sie den Köder einige Minuten vor dem Gießen ein, damit der Teig trocknen und länger halten kann.
Wickelteige werden aus den gleichen Mischungen und AK wie Boilies des gleichen Geschmacks hergestellt. Sie sind äußerst effektiv, um noch mehr Aufnahmen zu erzielen.
Wickelteige werden aus den gleichen Mischungen und AK wie Boilies des gleichen Geschmacks hergestellt. Sie sind äußerst effektiv, um noch mehr Aufnahmen zu erzielen.
Wickelteige werden aus den gleichen Mischungen und AK wie Boilies des gleichen Geschmacks hergestellt. Sie sind äußerst effektiv, um noch mehr Aufnahmen zu erzielen.
Obalovací trvanlivá těsta k řadě boilie Krvavý huňáček. Těsta jsou vyráběna z identických směsí a liquidů jako boilie. I po měsících skladování či používání nevysychají a netvrdnou.
Obalovací trvanlivá těsta k řadě boilie Krvavý huňáček. Těsta jsou vyráběna z identických směsí a liquidů jako boilie. I po měsících skladování či používání nevysychají a netvrdnou.
Obalovací těsta se vyrábějí ze stejných směsí a AK jako boilie stejné příchutě. Jsou nesmírně účinná k dosažení ještě více záběrů. Obalte nástrahu několik minut před náhozem, aby těsto zaschnulo a vydrželo déle.
Obalovací těsta se vyrábějí ze stejných směsí a AK jako boilie stejné příchutě. Jsou nesmírně účinná k dosažení ještě více záběrů. Obalte nástrahu několik minut před náhozem, aby těsto zaschnulo a vydrželo déle.
Nové hotové obalovací těsto. Složením stejně jako náš boilies. Zabaleno vakuově v sáčku, díky tomu stále čerstvé s dokonalou konzistencí ! Velmi atraktivní a pronikavá vůně.
Nové hotové obalovací těsto. Složením stejně jako náš boilies. Zabaleno vakuově v sáčku, díky tomu stále čerstvé s dokonalou konzistencí ! Velmi atraktivní a pronikavá vůně.
Wickelteige werden aus den gleichen Mischungen und AK wie Boilies des gleichen Geschmacks hergestellt. Sie sind äußerst effektiv, um noch mehr Aufnahmen zu erzielen. Wickeln Sie den Köder einige Minuten vor dem Gießen ein, damit der Teig trocknen und länger halten kann.
Obalovací těsta se vyrábějí ze stejných směsí a AK jako boilie stejné příchutě. Jsou nesmírně účinná k dosažení ještě více záběrů. Obalte nástrahu několik minut před náhozem, aby těsto zaschnulo a vydrželo déle.
Obalovací těsta se vyrábějí ze stejných směsí a AK jako boilie stejné příchutě. Jsou nesmírně účinná k dosažení ještě více záběrů. Obalte nástrahu několik minut před náhozem, aby těsto zaschnulo a vydrželo déle.
Obalovací těsta se vyrábějí ze stejných směsí a AK jako boilie stejné příchutě. Jsou nesmírně účinná k dosažení ještě více záběrů. Obalte nástrahu několik minut před náhozem, aby těsto zaschnulo a vydrželo déle.