Search
CZK
English
telephone   CZ +420-321-400-250 (1)   e-mail info@rybashop.com
All Categories
    Menu Close

    Řepka suchá 1kg

    Manufacturer: Czech particle
    Řepka je nejpoužívanější partikl, který se přidává do krmení. Kapři ji milují. Suchá, nečištěná zrna i semena se vakuují neupravená, aby jim zůstala jejich přírodní struktura včetně malých částeček z klasů. Ty jsou ideální pro tvorbu hustého sloupce drobných kousíčků a postupným uvolňováním v husté stopě.
    SKU: CP-0301
    Availability: 4 in stock
    59,00 Kč
    Ship to
    *
    *
    Shipping Method
    Name
    Estimated Delivery
    Price
    No shipping options

    Suchá, nečištěná zrna i semena se vakuují neupravená, aby jim zůstala jejich přírodní struktura včetně malých částeček z klasů. Ty jsou ideální pro tvorbu hustého sloupce drobných kousíčků a postupným uvolňováním v husté stopě. Vždy je nutné suchý partikl upravit namočením, spařením či vařením. Pro atraktivitu se nechá řepka i pšenice puknout až naklíčit. Doporučené skladování originálního balení je do 20 °C a spotřeba do 24 měsíců od zakoupení. Po otevření je doporučené suchý partikl uchovávat na suchém a chladném místě.

    • Přírodní zrna, semena
    • Připraveno k okamžitému použití
    • Výborná skladnost díky vakuovému balení
    • Doporučené především pro kapry, amury, cejny
    • Balení: 1 kg
    Customers who bought this item also bought
    Picture of Pšenice vařená 1kg

    Pšenice vařená 1kg

    Pro výrobu těchto atraktivních partiklů jsou vybírána semena i zrna od lokálních dodavatelů. Partikl je vařen ve vlastní šťávě což zejména řepce ponechává vysoký podíl vlastních olejů a silného aroma.
    67,00 Kč 57,00 Kč
    Picture of Tygří ořech vařený 500g

    Tygří ořech vařený 500g

    Tygří ořech alias tygernuts působí selektivně jako návnada i nástraha. Zaměřují se na něj především kapři. Konzistence ořechu zůstává stále stejná. Chutí připomíná mandle. Tygří ořech je bohatým zdrojem bílkovin, vlákniny a minerálů.
    125,00 Kč 106,30 Kč

    Update cookies preferences

    Close