Egg albumin is a dried egg white, shortens the cooking time (quickly forms the outer hard skin and thus shortens the cooking time, prevents the destruction of proteins by excessively long boiling).
Velmi aromatická moučka s vysokým objemem proteinů. Obsahuje škebličky, GLM extract a další dobře stravitelné komponenty (mořská řasa). Výborně se kombinuje s dalšími rybími i masovými moučkami ve směsi.
Gluten is wheat gluten, valued especially for its excellent binding properties and workability in the mixture. After cooking, it increases the hardness of the balls.
Na olej bohatá semínka konopí jsou po semletí velmi dobrou přísadou do boilies směsí. Zvětšují pórovitost a tudíž příznivě ovlivňují uvolňování atraktantů z návnady.
Cork pulp is a great tool for manufacturers of floating or neutrally balanced boilies. By adding the right ratio to the boilies mix, you will achieve floating boilies of idetical flavor and composition, for example. as the one you feed.
Levná a účinná. Vyrábí se tryskovým sušením. Dobře se rozpouští a v mixech ji ryby cítí už při dávkování 2%. Osvědčila se při výrobě boilies na sumce, je však nutné boilies rychle zamrazit nebo spotřebovat, kazí se.
Lactalbumin - whey protein, improves workability, binding and final hardness of balls after cooking. It solves, for example, the cracking of balls when fed by a throwing tube.
Lactalbumin - whey protein, improves workability, binding and final hardness of balls after cooking. It solves, for example, the cracking of balls when fed by a throwing tube.
It contains a large amount of minerals and vitamins (including provitamins). A great attractant to the mixture, especially during the summer months, it has a perfectly specific sea aroma.
odobně jako Halibut moučka vzniká drcením a pak jemným pomletím pstružích granulí (v našem případě kvalitních od firmy Biomar). Používáme plovoucí s menším obsahem olejů, přesto se nemusíte bát, že by boilies plavalo.
Suitable for fish mixes. Dog biscuits are made from various fish and meat and bone meal at high temperatures. They have a high oil content. Very attractive ingredient in boilies.
Velmi atraktivní a nejpouživanější moučka s vysokým obsahem proteinů. Sama o sobě aromatická, jedna z výchozích surovin pro namíchání dobrého mixu. Není pojivá. Dobře se kombinuje s dalšími rybími moučkami ve směsi.