Albumin je sušený vaječný bílek, zkracuje dobu vaření ( rychle vytváří vnější tvrdou slupku a tím zkracuje dobu vaření, brání ničení proteinů nadměrně dlouhým varem ).
Velmi aromatická moučka s vysokým objemem proteinů. Obsahuje škebličky, GLM extract a další dobře stravitelné komponenty (mořská řasa). Výborně se kombinuje s dalšími rybími i masovými moučkami ve směsi.
Na olej bohatá semínka konopí jsou po semletí velmi dobrou přísadou do boilies směsí. Zvětšují pórovitost a tudíž příznivě ovlivňují uvolňování atraktantů z návnady.
Korková drť je skvělou pomůcko při výrobce ploucího nebo neutrálně vyváženého boilies. Přidáním správného poměru do boilies mixu tím docílíte plovoucího boilies idetnické příchutě a složení napři. jako toho, kterým krmíte.
Levná a účinná. Vyrábí se tryskovým sušením. Dobře se rozpouští a v mixech ji ryby cítí už při dávkování 2%. Osvědčila se při výrobě boilies na sumce, je však nutné boilies rychle zamrazit nebo spotřebovat, kazí se.
Laktalbumin je syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.
Laktalbumin je syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.
Obsahuje velké množství minerálních látek a vitaminů ( včetně provitaminů ). Skvělý atraktant do směsi hlavně za letních měsíců, má dokonale specifické mořské aroma.
odobně jako Halibut moučka vzniká drcením a pak jemným pomletím pstružích granulí (v našem případě kvalitních od firmy Biomar). Používáme plovoucí s menším obsahem olejů, přesto se nemusíte bát, že by boilies plavalo.
Vhodné do rybích mixů. Psí suchary se vyrábí z různých rybích a masokostních mouček při vysokých teplotách. Mají vysoký obsah olejů. Velmi atraktivní složka do boilies.
Velmi atraktivní a nejpouživanější moučka s vysokým obsahem proteinů. Sama o sobě aromatická, jedna z výchozích surovin pro namíchání dobrého mixu. Není pojivá. Dobře se kombinuje s dalšími rybími moučkami ve směsi.