Kukuřice vařená vakuovaná je vyrobena z výběru z těch nejkvalitnějších kukuřičných zrn. Výroba spočívá v tepelné úpravě a přidáním minimálního množství šetrných konzervantů pro dodržení přirozené chutě i vůně pro ryby, které naláká na lovné místo.
Kukuřice vařená vakuovaná je vyrobena z výběru z těch nejkvalitnějších kukuřičných zrn. Výroba spočívá v tepelné úpravě a přidáním minimálního množství šetrných konzervantů pro dodržení přirozené chutě i vůně pro ryby, které naláká na lovné místo.
Kukuřice vařená vakuovaná je vyrobena z výběru z těch nejkvalitnějších kukuřičných zrn. Výroba spočívá v tepelné úpravě a přidáním minimálního množství šetrných konzervantů pro dodržení přirozené chutě i vůně pro ryby, které naláká na lovné místo.
Kukuřice vařená vakuovaná je vyrobena z výběru z těch nejkvalitnějších kukuřičných zrn. Výroba spočívá v tepelné úpravě a přidáním minimálního množství šetrných konzervantů pro dodržení přirozené chutě i vůně pro ryby, které naláká na lovné místo.
Obalovací těsta se vyrábějí ze stejných směsí a AK jako boilie stejné příchutě. Jsou nesmírně účinná k dosažení ještě více záběrů. Obalte nástrahu několik minut před náhozem, aby těsto zaschnulo a vydrželo déle.
Dip je určený především pro zvýrazňování nástrah. Je extra silný a obsahuje složky, které se uvolňují z nástrahy rozdílnou rychlostí, směrem i intenzitou. Rybu tím k nástraze přitahují ze širokého okolí a z různých vrstev vodního sloupce.
Ce produit est intéressant principalement de par sa composition. Parmi les ingrédients les plus importants figurent les graines pressées en flocons, dont les poissons raffolent. Une autre matière première importante est constituée des granulés de flétan et de plusieurs autres matières premières traitées thermiquement.
Ce produit est intéressant principalement de par sa composition. Parmi les ingrédients les plus importants figurent les graines pressées en flocons, dont les poissons raffolent. Une autre matière première importante est constituée des granulés de flétan et de plusieurs autres matières premières traitées thermiquement.
Dip est principalement destiné à mettre en valeur les leurres. Il est extra fort et contient des ingrédients qui sont libérés du leurre à différentes vitesses, directions et intensités.
Dip est principalement destiné à mettre en valeur les leurres. Il est extra fort et contient des ingrédients qui sont libérés du leurre à différentes vitesses, directions et intensités.
Dip est principalement destiné à mettre en valeur les leurres. Il est extra fort et contient des ingrédients qui sont libérés du leurre à différentes vitesses, directions et intensités.
Dip est principalement destiné à mettre en valeur les leurres. Il est extra fort et contient des ingrédients qui sont libérés du leurre à différentes vitesses, directions et intensités.
Dip est principalement destiné à mettre en valeur les leurres. Il est extra fort et contient des ingrédients qui sont libérés du leurre à différentes vitesses, directions et intensités.
Dip est principalement destiné à mettre en valeur les leurres. Il est extra fort et contient des ingrédients qui sont libérés du leurre à différentes vitesses, directions et intensités.
Dip est principalement destiné à mettre en valeur les leurres. Il est extra fort et contient des ingrédients qui sont libérés du leurre à différentes vitesses, directions et intensités.