Dip je určený především pro zvýrazňování nástrah. Je extra silný a obsahuje složky, které se uvolňují z nástrahy rozdílnou rychlostí, směrem i intenzitou.
Tento zcela nový dip, hustější konzistence a vyšší hustoty vám dopomůže boilie zatraktivnit. Dipovat můžete několik vteřin až několik měsíců, záleží jen na vás.
Tento zcela nový dip, hustější konzistence a vyšší hustoty vám dopomůže boilie zatraktivnit. Dipovat můžete několik vteřin až několik měsíců, záleží jen na vás.
Tento zcela nový dip, hustější konzistence a vyšší hustoty vám dopomůže boilie zatraktivnit. Dipovat můžete několik vteřin až několik měsíců, záleží jen na vás.
Obalovací trvanlivá těsta k řadě boilie Krvavý huňáček. Těsta jsou vyráběna z identických směsí a liquidů jako boilie. I po měsících skladování či používání nevysychají a netvrdnou.
Obalovací trvanlivá těsta k řadě boilie Krvavý huňáček. Těsta jsou vyráběna z identických směsí a liquidů jako boilie. I po měsících skladování či používání nevysychají a netvrdnou.
Lactalbumine - protéine de lactosérum, améliore la maniabilité, la liaison et la dureté finale des boules après la cuisson. Il résout, par exemple, la fissuration des balles lorsqu'elles sont alimentées par un tube de lancement.
Lactalbumine - protéine de lactosérum, améliore la maniabilité, la liaison et la dureté finale des boules après la cuisson. Il résout, par exemple, la fissuration des balles lorsqu'elles sont alimentées par un tube de lancement.
Zcela nové dipy, které jsou doslova „nabušené“ aminokyselinami a několika druhy HNV tekutých potrav. Každý druh dipu je doplněný o konkrétní příchuť přesně ke každému druhu boilie.
Zcela nové dipy, které jsou doslova „nabušené“ aminokyselinami a několika druhy HNV tekutých potrav. Každý druh dipu je doplněný o konkrétní příchuť přesně ke každému druhu boilie.
Zcela nové dipy, které jsou doslova „nabušené“ aminokyselinami a několika druhy HNV tekutých potrav. Každý druh dipu je doplněný o konkrétní příchuť přesně ke každému druhu boilie.
Zcela nové dipy, které jsou doslova „nabušené“ aminokyselinami a několika druhy HNV tekutých potrav. Každý druh dipu je doplněný o konkrétní příchuť přesně ke každému druhu boilie.
Zcela nové dipy, které jsou doslova „nabušené“ aminokyselinami a několika druhy HNV tekutých potrav. Každý druh dipu je doplněný o konkrétní příchuť přesně ke každému druhu boilie.
Zcela nové dipy, které jsou doslova „nabušené“ aminokyselinami a několika druhy HNV tekutých potrav. Každý druh dipu je doplněný o konkrétní příchuť přesně ke každému druhu boilie.
Díky lepidlu si můžete "slepit" vlastní krmítkovou směs z nelepivých složek ( řepky, psích sucharů, kukuřičného šrotu atd.), stačí přimíchat 10 -20% ( dle surovin) lepidla do směsi a je hotovo.
Díky lepidlu si můžete "slepit" vlastní krmítkovou směs z nelepivých složek ( řepky, psích sucharů, kukuřičného šrotu atd.), stačí přimíchat 10 -20% ( dle surovin) lepidla do směsi a je hotovo.